Byggeriets Uddannelser siger farvel til sekretariatschef og uddannelseskonsulent

Mikkel1
"Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen og uddannelseskonsulent Jacob Vad har deres sidste arbejdsdage her i Byggeriets Uddannelser i denne uge (uge 28, red.). Selv om de begge gik på pension med udgangen af april, har vi haft fornøjelsen af deres hjælp ind til nu." Det skriver Byggeriets Uddannelser i et opslag på LinkedIn. Foto: Torben Klint
29. jul. 2022 06.00
Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen og uddannelseskonsulent Jacob Vad stopper i deres stillinger for at gå på pension.

Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen stopper hos Byggeriets Uddannelser efter næsten 19 år. Det samme gør uddannelseskonsulent Jacob Vad efter mere end 14 år. 

Byggeriets Uddannelser takker begge for deres indsats gennem de mange år i et opslag på LinkedIn. Det er særligt deres engagement på et bestemt område, der fremhæves.

"Tak for jeres utrættelige arbejde med at gøre DM i Skills til et fantastisk, årligt tilbagevendende uddannelsesevent. Man kan ikke sige Skills uden at tænke på jer," står der i opslaget. 

LÆS OGSÅ: Ny på pinden med Louise Pihl: "Stærk dialog med virksomhederne" giver håb for at få flere af sted på AMU-forløb

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Uddannelse

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord