Disse tre grønne AMU-kurser efterspørger virksomhederne

20191018-121106-L-1956x1314ma
"Flere af de involverede virksomheder har meldt tilbage, at de har været glade for at kunne komme med deres input, og samtidig har de oplevet, at de i processen og i dialogen med andre virksomheder selv er blevet klædt bedre på til den grønne omstilling, fortæller Mette Hyllested-Winge om processen bag de nye AMU-kurser på Industriens Uddannelsers hjemmeside. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
22. jul. 2022 06.00
Industriens Fællesudvalg har undersøgt, hvilke AMU-kurser virksomhederne vil sende deres medarbejdere på i forhold til grøn omstilling, og de tre mest populære kurser kommer i udbud efter sommerferien.

Medspiller i grøn omstilling, affaldssortering og green lean er de tre grønne AMU-kurser, som virksomheder efterspørger, når de skal sende deres medarbejdere på AMU-kurser. 

Det viser en ny undersøgelse fra Industriens Fællesudvalg, som har testet 20 grønne, fiktive AMU-kurser på 500 virksomheder. De tre kurser udbydes nu efter sommerferien. 

"Vi glæder os over den opbakning og interesse, vi har mødt både fra de involverede virksomheder og industrien generelt," siger chefkonsulent i Industriens Fællesudvalg Mette Hyllested-Winge på Industriens Uddannelsers hjemmeside.  

LÆS: Debat: Opret et klima-AMU-center og spred klimakompetencer til alle dele af arbejdsstyrken

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Uddannelse

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord