Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser henter garvet uddannelsesleder hos Tekniq

Mikkel_Berg_Pedersen_Freelance_Ritzau_Scanpix___Bjarke_Maccarthy_Ritzau_Scanpix__2_
Kelvin Strømholt er ny uddannelsesleder på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser. Foto: TEKNIQ Arbejdsgiverne
18. jul. 2022 06.00
Efter syv år har Kelvin Strømsholt forladt sin stilling som chefkonsulent hos Tekniq Arbejdsgiverne for at starte som uddannelsesleder på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.

For en måned siden startede Kelvin Strømholt som uddannelsesleder på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser. Han er dog langt fra ny i uddannelsesverdenen.

Kelvin Strømholt kommer direkte fra en stilling som chefkonsulent hos Tekniq Arbejdsgiverne med elektrikeruddannelsen, lærlingeuddannelser, efteruddannelser og generelle forhold på erhvervsuddannelse som ansvarområder. 

"Jeg slipper dog ikke el-området helt, da et af mine nye ansvarsområder er ledelse af skolens elektrikeruddannelse. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med alle de virksomhederne, der har lærlinge på skolen, så vi sammen kan arbejde for den bedst mulige kvalitet til lærlingenes uddannelse," skriver den nye uddannelsesleder i et opslag på LinkedIn

Kelvin Strømholt er en mand med mange års erfaring inden for uddannelse. Han har tidligere blandt andet været uddannelseschef hos EUC Nordvestsjælland.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Uddannelse

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord