20220430_102859__1_
Sophia Rosa Antorini smider nødigt råvarer ud, når hun tryller i køkkenet. I år har den tilgang været med til at sikre hende en finaleplads ved DM i Skills.

Skills:
Skraldespandenes indhold indgår i opskriften på sejr ved DM's største publikumsmagnet

30. apr. 2022 11.20
En af de helt tunge drenge til DM i Skills er kokkedisciplinen, som publikum strømmer til for at overvære. I år har dommerne særligt fokus på bæredygtighed i køkkenet. 

Dampning, braisering og gratinering er ikke de eneste krav til de ti DM i Skills-deltagere i kokkedisciplinen. De skal også arbejde bæredygtigt, hvis de skal score topkarakter. Det er der ifølge dommer Anne Bruun Jessen flere grunde til.  

- De skal have respekt for det, de står med i hænderne. De skal ikke kun bruge den midterste del af knoldselleriet. De skal tænke over, hvad de gør med resten. Det handler både om at passe på klimaet, men også om økonomi, siger Anne Bruun Jessen, der til daglig er køkkenchef på Restaurant Nordlandet på Bornholm. 

Glemt kodeord