image0__2_
Frederik Riber var kun grundforløbs-elev med gammelt værktøj, da han debuterede i DM i Skills første gang i 2014. Alligevel hev han en andenplads med hjem. Foto: Jacob RTS

Skills:
Tidligere vinder og nuværende dommer forventer, at niveauet stiger år for år

25. apr. 2022 06.00
Frederik Riber er tidligere DM-vinder og første dansker til at få en tredjeplads ved EM i Skills. Når DM i Skills afholdes denne uge er han med som dommer, hvor han vil holde særligt øje med deltagernes fokus på sikkerheden under konkurrencerne.  

Frederik Riber tæller ned til, at kalenderen rammer 28. april. Der begynder DM i Skills, som han selv har taget to andenpladser og to førstepladser hjem fra inden for bygningssnedkeri.

- Jeg glæder mig helt vildt til at opleve DM i Skills igen. Jeg er glad for at kunne være med som dommer, når jeg ikke må deltage selv.

Sådan lyder det fra 24-årige Frederik Riber, der er bygningssnedker hos Mester Madsen i Præstø, tidligere deltager og en af dommerne ved det årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelser. Her kan tusindvis af tilskuere overvære næsten 300 unge udfolde deres talenter i jagten mod at blive Danmarks bedste inden for alt fra anlægsgartneri til møbelsnedkeri. 

Glemt kodeord